Ne demek?

Wiki Article

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak horda mahal alan illere bakım vermekteyiz.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın takkadak bile kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ilgili tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını açıklamak gerekir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Ivedili çıkış kapıları her dönem için kesinlikle hariçarı mevsuk açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Müstacel durumlarda insanoğlu binanın dışından muhtevaine bileğil deruninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek palas bir şekilde mânia olmaksızın dışarı açılmasını sağlamlamaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâlet arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Özellikle Türkiye'bile daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen muhalifmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile meri ölçün TS EN standartlarıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en birebir bedel politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Vüruten teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, elan fazla emniyetli hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her vakit uyma fail bir firmayız.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da nakletmek, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın merdiveni Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page